Известие

Collapse
No announcement yet.

скърца ми седалката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скърца ми седалката

Здравейте,

скърца ми шофьорската седалка, някъде отвътре.
    Някой имал ли е такъв проблем?
    Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
    Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
    Здравейте,

скърца ми шофьорската седалка, някъде отвътре.
    Някой имал ли е такъв проблем?
    Демонтираш
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Някой демонтирал ли е седалката отдолу?

Comment

Някой демонтирал ли е седалката отдолу?
        Аз.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Аз.
          Ще споделиш ли как се прави и дали е сложно?

Comment

Като я демонтираш и погледнеш отдолу ще видиш как е закачено всичко на кукички и свръзки на тапицерията като херметичните найлонови торби.Много вероятно е да има нужда от заваряване на металната основа. А за сложност какво да ти кажа, зависи... Преди време си играхме с един приятел да прехвърляме кожен салон от английски на наши седалки на една 156-ца - втори път няма да повторя.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 14:48.

Comment

Като я демонтираш и погледнеш отдолу ще видиш как е закачено всичко на кукички и свръзки на тапицерията като херметичните найлонови торби.Много вероятно е да има нужда от заваряване на металната основа. А за сложност какво да ти кажа, зависи... Преди време си играхме с един приятел да прехвърляме кожен салон от английски на наши седалки на една 156-ца - втори път няма да повторя.
              В седалката под дунапрена има ли пружина или е само дунапрен?

Comment

В седалката под дунапрена има ли пружина или е само дунапрен?
                Не е матрак, няма пружини. Вероятно ти скърца защото се е пропукал или счупил механизма отстрани където се регулира позицията на облегалката. Имах подобен проблем на ГТВ-то, и докато си скърцаше в един момент застана на една страна и трябваше да я разглобя и нея, но седалката е различна от тази на 156. Разглобявай ако те дразни, не е толкова страшно.

Comment

Не е матрак, няма пружини. Вероятно ти скърца защото се е пропукал или счупил механизма отстрани където се регулира позицията на облегалката. Имах подобен проблем на ГТВ-то, и докато си скърцаше в един момент застана на една страна и трябваше да я разглобя и нея, но седалката е различна от тази на 156. Разглобявай ако те дразни, не е толкова страшно.
                  Скърца някъде отпред под бедрата... като натисна дунапрена. Като я мърдам не скърца само когато аз мърдам с краката, скърца съвсем тихо но ме дразни.

Comment

Скърца някъде отпред под бедрата... като натисна дунапрена. Като я мърдам не скърца само когато аз мърдам с краката, скърца съвсем тихо но ме дразни.
                    Под дунапрена (латекса) е метално или пластмасово корито, няма какво да му скърца ако е здраво. Вероятно е да не са ти стегнати болтовете или механизма на шейната да поскръцва.

Comment

Под дунапрена (латекса) е метално или пластмасово корито, няма какво да му скърца ако е здраво. Вероятно е да не са ти стегнати болтовете или механизма на шейната да поскръцва.
                      Ще пръскам с wd40 само дето после мирише и жената риве.

Comment

Working...
                      X